Menu

ΓΕΝΙΚΟΊ ΌΡΟΙ ΧΡΉΣΗΣ

Όροι χρήσης

Συναίνεση

Ως επισκέπτης και χρήστης στο DERMIS. GR, με την επίσκεψη και τη χρήση του ιστοτόπου ή την εγγραφή ως χρήστης, συμφωνείτε με αυτούς τους όρους.

DERMIS.GR μπορεί να αλλάξει αυτούς τους όρους ανά πάσα στιγμή.

Όροι πώλησης στο ηλεκτρονικό κατάστημα DERMIS.GR

Τιμές

Όλες οι τιμές των προϊόντων που προσφέρονται μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα DERMIS.GR είναι  τελικές τιμές πώλησης που ισχύουν μόνο εντός της ημέρας κατά την οποία ζητήθηκε η παραγγελία. Όλες οι τιμές των προϊόντων αναφέρονται σε ευρώ € και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Η παράδοση ενός αγορασμένου προϊόντος είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των €100. Για όλες τις άλλες παραγγελίες, τα έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή , εκτός της δηλωθείσας τελικής τιμής πώλησης, υπό τους όρους που αναφέρονται παρακάτω στο τμήμα Παράδοσης. Κόστος  της παράδοσης.

Επιβεβαίωση παραγγελίας, η οποία περιήλθε στο ηλεκτρονικό κατάστημα  DERMIS.GR

Όλες οι παραγγελίες που λαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα  DERMIS.GR,  επιβεβαιώνονται μέσω email ή τηλεφωνικώς στον αριθμό τηλεφώνου που καθορίζεται από τον πελάτη.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στον ιστότοπο, θα λάβετε ένα μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας, το οποίο έχετε συμπληρώσει κατά την εκτέλεση της παραγγελίας, με πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας. Πρέπει να αναμένετε επιβεβαίωση της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή με τηλεφωνικλη κλίση στο τηλέφωνο σας από έναν υπάλληλο της DERMIS.GR. Η επιβεβαίωση της παραγγελίας γίνεται εντός 24 ωρών από το αίτημα, κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας του DERMIS.GR: από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 έως 18:00 η ώρα. Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας, η αποστολή αποστέλλεται σε διάρκεια από 1 έως 3 εργάσιμων ημερών, και εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο. Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα ενημερώνεστε και πάλι ρητά για την τελική τιμή πώλησης των προϊόντων που παραγγέλθηκαν μέσω του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένου του ακριβού κόστους της παράδοσης, της διαθεσιμότητας του προϊόντος και των όρων παράδοσης, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ασαφής ή παραπλανητική.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας η οποία έγινε μέσω του ιστότοπου, εκφράζοντας σαφώς και ρητά την επιθυμία σας σε τηλεφωνική επικοινωνία με έναν υπάλληλο του DERMIS.GR. ή στέλνοντας ένα μήνυμα  στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : [email protected]. Η άρνηση μπορεί να γίνει πριν από την παραλαβή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας.

Χρόνος παράδοσης

Η διαθεσιμότητα του προϊόντος κατά τη στιγμή της παραγγελίας και της προετοιμασίας της αποστολής. Η παράδοση για το έδαφος της Ελλάδας θα γίνει από 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Η παράδοση γίνεται με κούριερ στη διεύθυνση που καθορίζεται από εσάς ή από το γραφείο της εταιρείας ταχυμεταφορών. Η παράδοση σε διευθύνσεις εκτός του εδάφους της Ελλάδας καταβάλλεται πλήρως από τον πελάτη.

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Είναι πιθανό το προϊόν που ζητήσατε να έχει εξαντληθεί κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Σε αυτή την περίπτωση θα λάβετε ένα μήνυμα στο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μια κλήση από έναν υπάλληλο του DERMIS.GR, το αργότερο έως τη λήξη της επόμενης εργάσιμης ημέρας, με συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τον απαιτούμενο χρόνο  απόκτησης και  παράδοσης ή εάν το προϊόν έχει εξαντληθεί ,  θα έχετε την δυνατότητα να ακυρώσει αμέσως την παραγγελία η οποία ζητήθηκε.

Μέθοδος πληρωμής

Η πληρωμή της τελικής τιμής πώλησης μπορεί να γίνει με κάρτα, με αντικαταβολή (πληρωμή στον κούριερ που παρέδωσε την παραγγελία σας) ή με μεταφορά χρημάτων μέσω τραπεζικού εμβάσματος (περισσότερες πληροφορίες  θα λάβετε από τους υπαλλήλους μας μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας).

Ακύρωση αγοράς

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με τα παραδοθέντα προϊόντα που αγοράσατε από εμάς μέσω του online καταστήματος μας DERMIS.GR,, μπορείτε, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παράδοσης, να ακυρώσετε τη σύμβαση που συνήφθη και να επιστρέψετε τα αγορασμένα προϊόντα με τη μορφή ( με ποσότητα και ποιότητα) στην οποία σας παραδόθηκαν και θα σας επιστρέψουμε το ποσό που έχετε καταβληθεί  το αργότερο εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την άσκηση του δικαιώματος αυτού. Δεν θα επιστραφεί κανένα πρόσθετο κόστος σε σχέση με την παράδοση των εμπορευμάτων.

Για να επιστρέψετε τα αγορασμένα προϊόντα  από το DERMIS.GR εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους, είναι απαραίτητο τα εμπορεύματα να βρίσκονται στον ίδιο εμπορικό τύπο με τον οποίο το λάβατε. Το προϊόν (τα προϊόντα) πρέπει να είναι στην εργοστασιακή τους συσκευασία, το σύνολο των οποίων δεν πρέπει να παραμορφώνεται. Σε διαφορετική περίπτωση , το ποσό που εσείς πληρώσατε  δεν θα σας επιστραφεί. Τα εμπορεύματα που επιστρέφετε πρέπει να συνοδεύονται από τα έγγραφα που λάβατε κατά την παραλαβή των προϊόντων και τα οποία συνοδεύουν το προϊόν στη συσκευασία-απόδειξη, τιμολόγιο. Μόλις λάβουμε το προϊόν  πίσω στο γραφείο μας, θα επαληθευτεί με τεχνικό έλεγχο. Μετά τον καθορισμό όλων των απαιτήσεων που περιγράφονται σε αυτή την ενότητα, το ποσό του αγορασμένου προϊόντος θα σας επιστραφεί  στο τραπεζικό λογαριασμό που έχετε δώσει.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν που αγοράσατε μέσω του ιστότοπου, θα πρέπει να συμπληρώσετε έντυπο επιστροφής που διατίθενται στο ιστότοπο DERMIS.GR: [σύνδεση με το έντυπο]. Στο έντυπο πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, ονοματεπώνυμο,  διεύθυνση,  αριθμό τηλεφώνου, τραπεζικό λογαριασμό που θα σας επιστραφεί το ποσό, τον κάτοχο του λογαριασμού και τον λόγο επιστροφής.

Εμείς δηλώνουμε έναν κούριερ που θα έρθει στην διεύθυνσή σας για να παραλάβει το προϊόν . Το κόστος για την υπηρεσία ταχυμεταφορών, η οποία οφείλεται κατά την επιστροφή του προϊόντος, καταβάλλεται πλήρως από τον πελάτη. Θα ειδοποιηθείτε για το κόστος της υπηρεσίας ταχυμεταφορών κατά την οργάνωση της μεταφορά αποστολής επιστροφής.

Δεν μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας υπαναχώρησης σε περίπτωση που έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν ή αν έχετε ανοίξει το προϊόν και αυτό  δεν μπορεί να επιστραφεί για λόγους υγείας/υγιεινής.

Δεν γίνεται δεκτή η άρνηση αγοράς  για εμπορεύματα που είναι κατασκευασμένα επί παραγγελία ή σύμφωνα με τις ατομικές προτιμήσεις του πελάτη ή  εμπορεύματα με σύντομη ημερομηνία λήξης ( προϊόντα μίας χρήσης).

DERMIS.GR δεν ευθύνεται για  μη έγκυρα ή εσφαλμένα συμπληρωμένα απο εσας προσωπικά στοιχεία, διεύθυνση, αριθμό τραπεζικού λογαριασμού ή/και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρέχεται μέσω του ιστότοπου ή σε υπάλληλο της DERMIS.GR.

Παράδοση. Κόστος  παράδοσης

Τα προϊόντα που έχετε αγοράσει μέσω της Ιστοσελίδας θα παραδοθούν μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών στη καθορισμένη διεύθυνση από εσάς ή στο γραφείο της εταιρείας ταχυμεταφορών. Για παραγγελίες άνω των 100 € η παράδοση είναι δωρεάν για την Ελλάδα. Για παραγγελίες στην Κύπρο, η παράδοση πληρώνεται από τον αγοραστή ανεξάρτητα από την αξία του προϊόντος.

Το κόστος παράδοσης καθορίζεται ως εξής:

Το κόστος παράδοσης του προϊόντος / προϊόντων εξαρτάται από το βάρος του προϊόντος / το συνολικό βάρος των προϊόντων και τη μέθοδο πληρωμής για το προϊόν. Πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων μπορείτε να βρείτε στην περιγραφή κάθε προϊόντος στον Ιστότοπο.

Το κόστος παράδοσης για παραγγελίες κάτω των 100 € στην Ελλάδα είναι 6 €. Το κόστος παράδοσης στην Κύπρο καθορίζεται όταν ένας υπάλληλος επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει την παραγγελία.

Κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας με τους τρόπους που περιγράφονται παραπάνω και για τους σκοπούς της παράδοσης, θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχετε κατά την παραγγελία στον ιστότοπο DERMIS.GR για να καθοριστεί το συνολικό κόστος.

Πολιτική απορρήτου

Ποτέ, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, δεν θα χρησιμοποιήσουμε παράνομα  τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Ποτέ, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, δεν θα μεταδώσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας ή τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτα μέρη, εκτός εάν αυτό απαιτείται από το νόμο.

Δεν θα σας στέλνουμε ποτέ ανεπιθύματα μηνύματα στο email που μας έχετε δώσει, για τα οποία δεν έχετε εγγραφει εκτός από τα σημαντικά μηνύματα που σχετίζονται με την αγορά σας.

Ανά πάσα στιγμή θα μπορείτε να διακόψετε γρήγορα και εύκολα την   λήψη  ηλεκτρονικών μηνυμάτων από εμάς.

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών μας αποτελεί σημαντικό μέλημα της εταιρείας μας.

Όλες οι δραστηριότητες του DERMIS.GR  στο διαδίκτυο συμμορφώνονται με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς (οδηγία 95/46/ΕΚ της ΕΕ, 2002/58/ΕΕ και συμβατικές συμβάσεις ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) και τις κανονιστικές πράξεις των χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Η πολιτική απορρήτου καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο να αντιμετωπίζουμε την πληροφορία η οποία  DERMIS.GR συλλέγει από εσάς όταν επισκέπτεστε αυτή την ιστοσελίδα.

Συλλογή και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για την ταυτότητά σας, δηλαδή όνομα, τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή ταχυδρομική διεύθυνση. DERMIS.GR δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα από εσάς, εκτός εάν εσείς δεν τα παρέχετε σε ειδικές περιπτώσεις, για παράδειγμα κατά την παραγγελία προϊόντων ή εγγράφεστε  σε ενημερωτικά δελτία.

Χρήση και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων

Το DERMIS.GR μπορεί να χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για: τους σκοπούς της τεχνικής διαχείρισης του ιστότοπου, για να σας παρέχει πρόσβαση σε συγκεκριμένες πληροφορίες, για γενική επικοινωνία μαζί σας ή για τον σκοπό της εξ αποστάσεως πώλησης ενός προϊόντος που προσφέρεται από το DERMIS.GR. Οι υπάλληλοι  στο DERMIS.GR  είναι υποχρεωμένοι  να προστατεύουν την εμπιστευτικότητα των δεδομένων σας και να τηρούν τη συμφωνία για την μη αποκάλυψη εμπιστευτικών πληροφοριών.

DERMIS.GR επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα μόνο υπό τον όρο ότι ο χρήστης στον οποίο αναφέρονται τα δεδομένα έχει δώσει τη ρητή συγκατάθεσή του και κατά την ελλείψει ρητής συγκατάθεσης του προσώπου στο οποίο παραπέμπουν τα δεδομένα, η DERMIS.BG δεν έχει δικαίωμα  να επεξεργάζεται τα δεδομένα του. Με την παροχή των προσωπικών σας δεδομένων, ο χρήστης δίνει αυτόματα τη ρητή συγκατάθεσή του ότι θα υποβληθούν σε επεξεργασία.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα πρόσβασης με γραπτή αίτηση σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν, και το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ζητήσει από το DERMIS.GR να διαγράφει, να διορθώνει ή να αποκλείει τα προσωπικά του δεδομένα, η επεξεργασία των οποίων δεν πληροί τις απαιτήσεις του κανονισμού για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ελευθερία επιλογής

Μπορείτε να ελέγχετε την πληροφορία που παρέχετε στο DERMIS.GR. Ωστόσο, αν επιλέξετε να μην μοιραστείτε αυτή την πληροφορία με το DERMIS.GR, έχετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση σε ορισμένες τομείς της ιστοσελίδας. Οι χρήστες που έχουν αποφασίσει να ακυρώσουν τη συνδρομή τους για το ενημερωτικό δελτίο ενδέχεται να πάψουν να λαμβάνουν αυτά τα μηνύματα,  γράφοντας μας στο [email protected]

Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται προσωρινά στον σκληρό σας δίσκο και επιτρέπουν στον ιστότοπό μας να αναγνωρίζει τον υπολογιστή σας την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας. Το DERMIS.GR χρησιμοποιεί «cookies» μόνο για να συλλέγει πληροφορία σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου.

Ασφάλεια

Το DERMIS.GR αποδίδει μεγάλη σημασία στη διασφάλιση της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων. Τα δεδομένα σας προστατεύονται ευσυνείδητα από απώλεια, καταστροφής, παραπλανητική/πλαστογραφία, χειραγώγηση και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή παράνομη αποκάλυψη.

Υπηρεσία εγγύησης

Σε κάθε παράδοση αγαθών που υπόκεινται σε υπηρεσία εγγύησης, το DERMIS.GR εκδίδει και παρέχει μια κατάλληλη κάρτα εγγύησης με τις λεπτομέρειες των προϊόντων και των περιόδων εγγύησης, καθώς και όλους τους όρους της παρεχόμενης εμπορικής εγγύησης, εάν υπάρχουν.

Για να επωφεληθείτε από τους όρους εγγύησης, συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα για να ζητήσετε υπηρεσία εγγύησης. Σε περίπτωση προβλήματος με ένα προϊόν, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε μια φόρμα για επισκευή που καλύπτεται από την  εγγύηση, την οποία μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο DERMIS.GR: [σύνδεσμος προς τον ιστότοπο]. Στη φόρμα πρέπει να περιγράψετε λεπτομερώς τον λόγο και το πρόβλημα για το οποίο θέλετε να ζητήσετε επισκευή που καλύπτεται από την εγγύηση και επιδιόρθωση, να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό τηλεφώνου και το email επικοινωνίας, καθώς και τη διεύθυνση από την οποία μπορούμε να παραλάβετε το προϊόν.

Το DERMIS.GR ζητά από έναν ταχυμεταφορέα να παραλάβει το προϊόν από τη διεύθυνση που καθορίστηκε από εσάς. Τα προϊόντα πρέπει να συσκευάζονται καλά στη συσκευασία τους. Το κόστος μεταφοράς για την παραλαβή των εμπορευμάτων για επιθεώρηση και επισκευή βαρύνει εξ ολοκλήρου το DERMIS.GR για πελάτες στην Ελλάδα και είναι σε βάρος του αγοραστή για πελάτες στην Κύπρο. Όταν τα αγαθά επιστραφούν στον πελάτη μετά την επισκευή, το κόστος μεταφοράς βαρύνει εξ ολοκλήρου τον αγοραστή. Θα ειδοποιηθείτε για την αξία του κόστους μεταφοράς για την επιστροφή του προϊόντος για την επισκευή που καλύπτεται από την εγγύηση και την επιδιόρθωση.

Στη φόρμα επιστροφής πρέπει να αναφέρετε το e-mail σας και τον αριθμό τηλεφώνου σας, ώστε να μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την αποδοχή του αιτήματος επισκευής και να ελέγξουμε εάν δεν είναι δυνατόν να διορθώσουμε το πρόβλημα από απόσταση σε περιπτώσεις όπως: καλώδιο που δεν είναι καλά συνδεδεμένο, εσφαλμένα εγκατεστημένο φίλτρο κ.λπ.                                                                            

Μπορεί να χάσετε τα δικαιώματά σας με την παρεχόμενη εμπορική εγγύηση:

α)  Σε περίπτωση που χάσετε την κάρτας εγγύησης.

β)  Όταν επιχειρείτε να εκτελέσετε επισκευή   από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο από το DERMIS.GR ή κέντρο συντήρησης.

γ)  Σε περίπτωση βλάβης που προκαλείται από ακατάλληλη λειτουργία.

δ)  Σε περίπτωση παραβίασης της φυσικής ακεραιότητας του προϊόντος.

ε)  Στην περίπτωση χημικών, ηλεκτρικών ή και άλλων επιδράσεων που δεν σχετίζονται με την κανονική λειτουργία του προϊόντος.

Η εμπορική εγγύηση που παρέχεται για το προϊόν δεν καλύπτει τα συστατικά του προϊόντος με περιορισμένη ημερομηνία λήξης (μπαταρίες, αναλώσιμα κλπ.). Η υπηρεσία εγγύησης εκτελείται μόνο στο κέντρο εξυπηρέτησης του DERMIS.GR με την παρουσία πλήρους τεκμηρίωσης και του εξοπλισμού του προϊόντος.

Κατά την επισκευή ενός προϊόντος που δεν περιλαμβάνει ελαττώματα του εργοστασίου που καλύπτονται από την εγγύηση, ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλει τα έξοδα της  επισκευής.

Υποδοχή υπηρεσίας

Τα ελαττωματικά προϊόντα πρέπει να παραδίδονται στο κέντρο εξυπηρέτησης του DERMIS.GR. Τα εμπορεύματα πρέπει να συνοδεύονται από αίτηση για επισκευή την εγγύηση (διαθέσιμη στο κιτ προϊόντων), συμπληρωμένο ηλεκτρονικό έντυπο για την υποβολή αξίωσης εγγύησης: [σύνδεση με το έντυπο], αντίγραφο του τιμολογίου και κάρτα αρχικής εγγύησης.

Ανίχνευση ελαττωμάτων

Μετά τη παραλαβή του προϊόντος στο κέντρο εξυπηρέτησης,  θα διαγνωστούν από τους ειδικούς της υπηρεσίας οι βλάβες και θα εκτελεστούν οι απαραίτητες ενέργειες  για να διορθωθούν οι βλάβες.

Εφαρμογή της εγγύησης

Τα μέτρα για την εφαρμογή της εγγύησης μπορεί να είναι:

  • Επισκευή του προϊόντος.
  • Μερική ή ολική αντικατάσταση.
  • Επιστροφή της τιμής του προϊόντος εάν δεν είναι δυνατή μια άλλη λύση.

Σε όλες τις περιπτώσεις που αναφέρονται, η περίοδος εγγύησης είναι έως 28 εργάσιμες ημέρες.

Στοιχεία τράπεζας :   DERMIS LTD